Limun u mineralnoj vodi vazi za jedan od najmocnijih naptaka koji topi i najvece naslage a predstavlja revolucionarni pristup zdravom mrsavljenju i detoksikaciji tijela.
Cynthia Sass i Liz Vaccariello su kreatorice ove dijete koja se oslanja na posebno pripremljenu vodu kao osnovu za gubitak kilograma i detoksikaciju organizma.

Ovaj jako dobri napitak ne samo da pomaže u topljenju masnih naslaga već i pomlađuje cijelo tijelo, jačajući kardiovaskularni sustav i oslobađajući tijelo od nakupljenih toksina.

Za pripremu ovog napitka potrebni su sljedeći sastojci:

– 2 litre vode
– 1 kasika naribanog korijena đumbira
– 1 tanko narezan oguljeni krastavac
– 1 limun
– 13 listova mente

POSTUPAK PRIPREME:

Prvo limun i krastavac narežite na komadiće i dodajte u vodu, zajedno s naribanim đumbirom i listićima mente. Napitak ostavite u hladnjaku preko noći, a zatim ga konzumirajte prema režimu obroka koji se sastoji od laganih, uravnoteženih jela i sassy vode.

Osim preporučenih obroka, kao međuobroke možete konzumirati jogurt, bobičasto voće, povrće i svježe sokove. Kako bi se postigli primjetni rezultati, dijetu je potrebno držati najmanje pet dana.

Uz to, tekst nudi i bonus recept za gnojivo od sode bikarbone za uzgoj krastavaca. Ovo prirodno gnojivo ne sadrži opasne kemikalije i može značajno povećati prinos i kvalitetu krastavaca. Primjena gnojiva od sode bikarbone trebala bi se obaviti tri puta tijekom različitih faza razvoja biljke kako bi se potaknuo rast, cvjetanje i formiranje ploda.

1. Limun u mineralnoj vodi, osim što je moćan u topljenju masnih naslaga, također pruža osvježavajući okus napitku.

2. Dijeta “Waist Slimming Nutrition” stekla je popularnost zbog svoje jednostavnosti i efikasnosti u postizanju željenih rezultata.

3. Sastojci poput đumbira i mente dodaju aromu i dodatne zdravstvene beneficije ovom napitku.

4. Preporučeni raspored obroka naglašava važnost uravnotežene prehrane i hidratacije tijekom procesa mršavljenja.

5. Dodatni bonus recept za gnojivo od sode bikarbone pruža korisne savjete za uzgoj zdravih i obilno rodovitih krastavaca.

6. Pravilna primjena gnojiva od sode bikarbone može značajno poboljšati kvalitetu i količinu prinosa krastavaca.

7. Recept za gnojivo od sode bikarbone naglašava važnost prirodne i ekološki prihvatljive poljoprivredne prakse.

8. Kombinacija sastojaka poput sode bikarbone, tople vode i joda potiče zdrav rast biljaka i povećava otpornost na bolesti.

9. Dijeta bazirana na Sassy vodi može se prilagoditi različitim prehrambenim preferencijama i restrikcijama.

10. Redovito konzumiranje Sassy vode može imati dugoročne koristi za zdravlje, uključujući poboljšanu probavu i opće osjećaj blagostanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here