Pravila i uslovi korištenja

Pravila i uslovi korištenja

Molimo vas da pažljivo pročitate ove Pravila i Uslove korištenja prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice “Ukusna Hrana”, slažete se s ovim Pravilima i Uslovima u potpunosti. Ako se ne slažete s ovim Pravilima i Uslovima ili dijelom njih, nemojte pristupati ili koristiti našu web stranicu.

Korištenje web stranice

  1. Sadržaj: Sav sadržaj na ovoj web stranici, uključujući tekstove, fotografije, video zapise, recepte i zanimljivosti, vlasništvo je “Ukusna Hrana” ili je korišten uz odgovarajuće dozvole i licence.
  2. Licenca: Dajemo vam ograničenu, neekskluzivnu, neprenosivu licencu za pristup i korištenje web stranice za vaše osobne potrebe u skladu s ovim Pravilima i Uslovima.
  3. Zabranjeno korištenje: Zabranjeno je kopiranje, distribuiranje ili prenošenje bilo kojeg dijela sadržaja s ove web stranice bez prethodne pismene saglasnosti “Ukusna Hrana”.

Komentari korisnika

  1. Korisnički sadržaj: Dopuštamo korisnicima da ostavljaju komentare ispod naših članaka. Međutim, zadržavamo pravo uklanjanja bilo kojeg komentara koji se smatra uvredljivim, neprimjerenim ili neprikladnim.
  2. Odgovornost korisnika: Korisnici su odgovorni za sadržaj koji ostavljaju u komentarima. “Ukusna Hrana” ne preuzima odgovornost za bilo kakve izjave ili mišljenja izražena u korisničkim komentarima.

Reklame Google AdSense

  1. Oglašavanje: Naša web stranica može prikazivati oglase putem Google AdSense servisa. Ovi oglasi su odabrani i prikazani automatski od strane Google-a i ne odražavaju nužno stavove ili preporuke “Ukusna Hrana”.
  2. Google-ova politika: Pristupanjem našoj web stranici, pristajete na Google-ovu Politiku privatnosti u vezi s korištenjem kolačića za personalizaciju oglasa. Više informacija možete pronaći na stranici Google-ove Politike privatnosti.

WordPress i Jetpack

  1. Platforma: Naša web stranica je izgrađena na WordPress platformi i koristi dodatak Jetpack za dodatne funkcionalnosti i sigurnost.
  2. Sigurnost: Preduzimamo razumne mjere kako bismo osigurali sigurnost naše web stranice, uključujući korištenje Jetpack-a za praćenje sumnjivih aktivnosti i zaštitu od zlonamjernih napada.

Kontakt

Za pitanja, primjedbe ili povratne informacije o našim Pravilima i Uslovima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili obrasca za kontakt na našoj web stranici.

Hvala vam što posjećujete “Ukusna Hrana” i što poštujete naše Pravila i Uslove korištenja.