Ukusna Hrana

Ukusna-hrana.info

Značenje broja 9 je duboko, u numerologiji je broj 9 jako vazan jer predstavlja završetak i vrijeme raščišćavanja starog kako bi novo moglo nastati.
Za broj 9 se vjeruje da je broj stavranja. Broj 9 također predstavlja povećanje univerzalne svijesti i vrijeme u kojem se istina i informacije trebaju otkriti za dobro. Sva ova energija “broja 9” pojačana je 9. dana 9. mjeseca.
Septembar je 9. mjesec pa tako da citav mjesec ima vibraciju broja 9. Septembar je mjesec u kojima se dogadjaju dogadjaji u kojima vidimo koliko smo daleko stigli.

Portal 9/9

Portal 9/9 simbolizira i vrijeme za prilagodjavanje ali i vrijeme za stvaranje neceg novog u nasem životu. Portal 9/9 simbolizira promjene i vaznost da prihvatimo tijek svog zivota takvog kakav jeste. Jako je bitno da prihvatite promjene te da se ne odupirete.
Promjene u nasem zivotu su jako cesta stavka te nam se nekada tesko pomirit da se nesto u nasem zivotu promjenilo, ali jako je bitno prihvatiti sto se dogodilo teprilagodititi se da bi nastavili svoj zivot normalno. Novi dan je novi dar. Prihvatite promjene kako biste mogli uroniti u nesto sasvim novo, neocekivano jer je mozda bas 9. mjesec mjesec vase promjene u vasem zivotu. Mozda cete u 9. mjesecu poceti svoju karijeru koja ce doci do usijanja jer sve zapocetona danasnji dan sigurno ce biti okrunjeno uspjehom.
Sto se prije pomirimo sa cinjenicom da zivot ima neku svoju putanjua a ne onako kako smo mi odredili i zamislili bit ce nam lakse. Prepustite se zivotu i zivite ga onako kako se odvija a ne onako kako ste vi zamislili jer ne zante zasto je to dobro. Vibracija 9/9 ukljucuje refleksiju. Svemir nas podsjeca da trebamo pustiti stvari koje nas tiste i muce te prihvatiti noce stavri iako nema se ne cine najboljom idejom u tom trenutku. Portal 9/9 trazi od vas da pocnete primati novu energiju te da se krecete naprijed u boljem i visem smjeru.
Iako se možda osjećate pomalo nervozno dok se ove energije probijaju, a prolaz se otvara kada dosegne svoj puni potencijal, moći ćete doista dopustiti ovoj energiji da uđe u vaš život.

  1. dan rujna/septembra sam po sebi je prekrasan dan za istinski rad na iscjeljenju i oslobađanju od svih borbi za koje ste dopustili da vam opterećuju srce.
    Ovo otvaranje portala donosi osjećaj jedinstva koji nam je svima nedostajao. Ovo je veliko iskustvo buđenja za sve nas i iako će ovaj mjesec proletjeti, nećete željeti ništa propustiti.
    Ako možemo imati vjere u energije portala 9-9, bit ćemo vođeni prema onome što volimo, našem punom potencijalu i našoj misiji duše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *