Ovo je najgenijalniji trik za pranje vesa koji vec dugo godina kruzi internetom i moze vam pomoci da peglanje vesa postane proslost. Najbolji deo je što ne zahteva nikakav trud niti vreme. Sve što treba da uradite jeste da napravite dve ili tri kuglice veličine teniske loptice od aluminijumske folije i ubacite ih u mašinu za pranje veša ili u sušilicu.

Trik s kuglicama od folije funkcioniše tako što pomaže da se odjeća bolje okreće i pere, a u sušilicama sprečava stvaranje statičkog elektriciteta, navodi Glossy. Kažu čak da vam neće biti potreban ni omekšivač. Ovaj trik svakako vredi probati jer štedi i vreme i novac.

Dodatnih deset savjeta koje cemo vam otkriti:

1. Ovaj trik je postao popularan na društvenim mrežama i forumima zbog svoje jednostavnosti i efikasnosti.
2. Korisnici koji su isprobali ovaj trik tvrde da aluminijumske kuglice značajno smanjuju naboranost veša, čineći peglanje gotovo nepotrebnim.

3. Aluminijumske kuglice deluju tako što razbijaju nakupine odeće u mašini, omogućavajući bolji protok vazduha i ravnomernije sušenje.
4. Osim što smanjuju statički elektricitet, kuglice od folije takođe pomažu u smanjenju vremena sušenja, čime se štedi energija.
5. Aluminijumske kuglice mogu se koristiti više puta pre nego što ih bude potrebno zameniti, što ih čini ekološki prihvatljivom alternativom.
6. Ovaj trik je posebno koristan za sušenje posteljine, peškira i većih komada odeće koji su skloni nakupljanju statičkog elektriciteta.


7. Upotreba aluminijumskih kuglica može eliminisati potrebu za kupovinom skupih omekšivača ili antistatičkih maramica.
8. Aluminijumske kuglice su lako dostupne i jeftine, što ovaj trik čini pristupačnim za sve.
9. Mnogi korisnici navode da je veš nakon sušenja s aluminijumskim kuglicama mekši i prijatniji na dodir.
10. Ovaj trik je odličan za one koji žele da smanje vreme i trud uložen u kućne poslove, bez kompromisa po pitanju kvaliteta pranja i sušenja veša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here