Sukoderm krema je proizvod koji se često koristi za njegu kože s opeklinama ili ranama.
Ova krema sadrži različite aktivne sastojke koji su poznati po svojim regenerativnim i umirujućim svojstvima, te pomažu u bržem zacjeljivanju oštećene kože.

 

Aktivni sastojci u Sukoderm kremi obično uključuju:

– Pantenol: Poznat i kao provitamin B5, pantenol ima hidratantna svojstva i pomaže u obnavljanju kože. Također smiruje iritacije i potiče zacjeljivanje oštećene kože.

– Alantoin: Ovaj sastojak također ima umirujuća svojstva i potiče regeneraciju tkiva, pomažući koži da se brže oporavi.

– Ulje čajevca: Ulje čajevca poznato je po svojim antibakterijskim i protuupalnim svojstvima, što može pomoći u sprečavanju infekcija i ublažavanju upale na koži.

– Vitamin E: Vitamin E je antioksidans koji pomaže u zaštiti kože od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, te potiče regeneraciju stanica kože.

Sudocrem je poput čudesnog čarobnog štapića s toliko mnogo korisnih namjena da biste ga trebali imati pri ruci što prije.

Ovaj nevjerojatni proizvod može biti pametna zamjena za mnoge druge proizvode za različite tegobe te je prikladan za svakodnevnu upotrebu.

Sudocrem je dizajniran za njegu kože, smirivanje i hidrataciju nadražene kože, te je nježan do te mjere da se može koristiti svakodnevno, čak i na osjetljivoj dječjoj koži.

Koristi se za tretiranje manjih opeklina i ozeblina, pelenskog osipa, dekubitusa, ogrebotina i drugih kožnih problema, prvenstveno za djecu, ali sve više ga koriste i odrasli.

Sudocrem sadrži mnoge korisne tvari koje pomažu u obnavljanju oštećene kože, poput lanolina koji hidratizira i podmazuje, cinkovog oksida s umirujućim i zaštitnim svojstvima, benzil alkohola kao učinkovitog anestetika i dezinficijensa, te benzil cinamata s antibakterijskim i antifungalnim djelovanjem.Ž

Ova iznenađujuća krema pomaže u rješavanju mnogih kožnih problema, kao što su gljivične bolesti, bore, akne, ispucali pete, iritacije nakon brijanja, herpes, male ogrebotine, i ubode insekata.

Mnogi smatraju da bi Sudocrem trebao biti neizostavan dio svake kućne kutije prve pomoći.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here