U posljednjim danima oktobra zvijezde su se pomaknule donoseći sa sobom val promjena i uzbuđenja.
Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji Prve “150 minuta” otkrio što nas očekuje u tom razdoblju.

Za Ovnove i srodne znakove, očekuje se nešto nervoze, posebno u vezi s oscilacijama krvnog tlaka.
Emotivno, Pun Mjesec može izazvati rasprave među parovima, ali će istovremeno iznijeti postojeće probleme na površinu, omogućavajući njihovo rješavanje.
Za bikovr, zdravlje grla može biti osjetljivo, ali emotivno će se povezivati s umjetničkim dušama ili ljudima s posebnim interesima.

Blizanci će se osjećati olakšano jer je njihov vladar, Merkur, završio retrogradno kretanje.
Uz to, ovo je povoljno razdoblje za planiranje putovanja i aktivnosti.
Rakovi će biti aktivni iako će se možda osjećati umorno.
Lavovi bi trebali paziti na svoje noge, ali će u ljubavi doživjeti strast.
Djevice bi se trebale otvoriti za komunikaciju s partnerom kako bi izbjegle pritužbe koje bi mogle isplivati.

Vage bi trebale paziti na zdravlje, posebno u vezi s virusnim infekcijama, dok bi trebale raditi na komunikaciji s partnerima.
Škorpioni će biti strastveni, a Škorpioni u vezi mogu doživjeti iznenađenja. Strijelci će biti društveni, ali bi trebali bolje organizirati svoj poslovni život.
Jarcima će biti teže komunicirati, ali će se radovati financijskim dobitcima.

Vodenjaci bi trebali paziti na želudac i spavanje, dok će Ribe pružiti utjehu nekome tko je nedavno završio vezu.
Svi će se naći suočeni s različitim izazovima i prilikama tijekom ovog tjedna, ali s pravim pristupom i fokusom, mogućnosti su velike.

Tijekom ovog tjedna, svaki znak će imati svoje jedinstvene izazove i prilike. Važno je ostati otvoren za nove mogućnosti i pažljivo upravljati svojim emocijama kako bi se maksimalno iskoristilo ono što nam zvijezde donose.
Uz fokus, strpljenje i otvorenost za promjene, možemo očekivati da će ovaj tjedan biti inspirativan i ispunjen napretkom na svim poljima života.

Savjetuje se svima da budu posebno pažljivi prema svom zdravlju i emocionalnom stanju, prateći znakove i simptome koji se mogu pojaviti.
Ovo je vrijeme kada je važno slušati svoje tijelo i svoje srce te djelovati u skladu s njihovim potrebama. Uz to, otvorenost za komunikaciju s partnerima i suradnicima može biti ključna za izbjegavanje nesporazuma i postizanje uspjeha u osobnom i profesionalnom životu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here