Muske osobe koje su rodjene u horoskopskom znaku djevice cesto se percipiraju kao osobe koje nisu sklone braku iz vise razloga. Njihova velika ljubomora i nesigurnost su osobine koje mogu biti problematicne u vezama.
Oni to vjerovatno nece pokazati na pocetku veze ali sa vremenom ce to doci do izrazaja i pocet ce stvarati probleme.

Sklonost ka manipulaciji takođe čini muškarce Device manje pogodnim za brak, jer mogu koristiti različite taktike kako bi kontrolisali svoje partnere, često neprimetno. Osim toga, njihova perfekcionistička priroda može dovesti do postavljanja nerealnih očekivanja prema partneru, što može izazvati konflikte i frustracije u braku. Kombinacija ovih osobina često čini da muškarci Device teže održavanju stabilne i zadovoljavajuće dugoročne veze.

Nastavljam s još deset rečenica koje produbljuju temu muškaraca rođenih u znaku Device i njihovog odnosa prema braku:

Muškarci Device često teže kontrolirati situaciju u vezi, što može stvarati osjećaj nedostatka slobode i autonomije kod njihovih partnera.

Njihova sklonost analiziranju detalja može dovesti do prevelikog naglašavanja manje važnih problema u vezi, što može uzrokovati nepotrebne konflikte.

Kako bi zadovoljili svoju potrebu za redom i organizacijom, muškarci Device često imaju tendenciju da planiraju sve unaprijed, što može umanjiti spontanost i iznenađenja u vezi.

Njihova potreba za perfekcionizmom može dovesti do toga da se osećaju nezadovoljnim i nesigurnim ako stvari ne idu onako kako su planirali ili zamislili.

Muškarci Device mogu biti vrlo samokritični i kritični prema drugima, što može biti izazovno za partnera koji može doživjeti konstantan osjećaj procjenjivanja i ocjenjivanja.

Osim toga, njihova sklonost ka racionalnom i analitičkom razmišljanju može ih činiti manje otvorenim prema emocionalnim izazovima i izražavanju dubokih osjećaja.

Njihova potreba za redom i strukturom može rezultirati time da teže rutini, što može smanjiti spontanost i dinamiku u vezi.

Muškarci Device često preferiraju jasno definirane uloge i odgovornosti u vezi, što može ograničiti fleksibilnost i prilagodljivost u odnosima.

Njihova sklonost prema analizi i planiranju može rezultirati time da teže kontroliraju sve aspekte veze, što može dovesti do osjećaja nedostatka autonomije kod partnera.

Konačno, muškarci Device često teže samostalnosti i nezavisnosti, što može stvoriti izazove u razvijanju bliskih emocionalnih veza i partnerstava u kojima su potrebna međusobna podrška i kompromisi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here