Poslije nedavnog pomračenja Sunca, Ocekuje se pomračenje Mjeseca, koje će se dogoditi danas u 22:24 u astrološkom znaku Bika. Ovo djelomično pomračenje donosi stresan period koji će se osjećati u narednim sedmicama, najavljujući kraj životnog ciklusa i donoseći psihološki nemir, depresiju i suze.

Svi horoskopski znakovi će osjetiti intenzivnije utjecaje ovog pomračenja, s obzirom na to da se dešava u stabilnom znaku Bika, što može izazvati strah od gubitka sigurnosti u životu. Pun Mjesec često donosi završetak i vrhunac, otkrivajući stvari koje su bile započete u prethodnim fazama lunarnog ciklusa.

Ovo je jako tezak period na psiholoskom nivou gdje se mogu nagomilati ljutnja, napetost i frustracija, pa se preporučuje suzdržanost pri donošenju važnih odluka. Horoskop posebno naglašava da se važne odluke ostave za kasnije, kada će nebeski uslovi biti povoljniji.

Za horoskopski znak Bika, koji je direktno pogođen ovim pomračenjem, naglašava se važnost brige o zdravlju, dok će emotivni odnosi biti pod pritiskom, posebno što se bliži 28. oktobar.

Za Lavove, pomračenje može ugroziti status karijere, dok će Vodolije možda imati probleme vezane uz porodicu ili stan. Škorpije će se suočiti s izazovima u partnerskim odnosima i braku.

Pomračenje Mjeseca u znaku Bika može donijeti osjećaj nesigurnosti i emocionalne nestabilnosti, posebno za ljude koji su osjetljivi na promjene.
Važno je da se tokom ovog perioda pridržavate smirenosti i balansa kako biste izbjegli prekomjerni stres i napetost.
Ovo astrološko razdoblje može potaknuti introspekciju i duboko razmišljanje o životnim ciljevima i vrijednostima.

Preporučuje se da se obratite bliskim prijateljima ili stručnjacima za emocionalnu podršku ako se osjećate preplavljeni emotivnim izazovima.
Iako pomračenja Mjeseca mogu donijeti izazove, mogu također biti vremena transformacije i osobnog rasta ako se suočite s njima otvoreno i sa samosviješću.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here