NA VRLO NEOBICAN NACIN DOSLA SAM DO POLNOG… – Ukusna Hrana

NA VRLO NEOBICAN NACIN DOSLA SAM DO POLNOG…

Ja imam 14 godina i vec duze vrijeme pravim lazne profile i dopisujem se s osobama koje ja privatno poznajem,jer me zanima kakve su zapravo osobe i koliko su slobodni sto se tice se*ualnog zivota.

Skoro sam napravila profil neke super seksi plavuse i za par dana skupila sam puno prijatelja a onda me dodao i moj tata,razmisljala sam da li da ga prihvatim i na kraju sam prihvatila.

Samo sto sam prihvatila zahtjev nakon nekoliko minuta mi se javio,nisam znala sta da pisem jer sam sjedila s njim u istoj sobi i onda sam otisla u sovju sobu.

Odmah je poceo sa udjeljivanjem komplimenata kako sam lijepa,seksi,da su mi slike prelijepe ona klasicna muska lafina i onda mi je zatrazio sliku moje ribice.

Bukvalno me sokirao jer je on ipak ozenjen covjek a onda sam mu ja odgovorila “Prvo ti meni posalji svog macora” jer me zanimalo da li ce to uraditi.

I bez imalo razmisljanja mi je poslao,ljudi moji ja sam sokirana jer sam vijdela polni organ svog tate,odmah sam izbrisala taj profil i promijenila sam misljenje o svom ocu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *