MAMINA PRIJATELJICA ME UHVATILA ZA… – Ukusna Hrana

MAMINA PRIJATELJICA ME UHVATILA ZA…

Poslije zavrsenog faksa u inostranstvu vratio sam se malo kod roditelja.
Bio sam nekih 5 dana kod njih a onda je dosla mamina prijateljica koja je takodjer iz inostranstva pa je ostala par dana kod nas.
Jako je lijepa i sexi zena so bi rekli san svakog muskarca,taj dan roditelji su morali nesto do vikendice i ja sma ostao sam s njom.

Izasla je iz kupaone smao u bade mantilu i sjela pored mene,pocela me ispitivati kako je bilo na faksu i tako to pa me onda upitala imam li djevojku.
Rekao sam da nemam pa se ona pocela zaliti kako ne moze d anadje muskarca za sebe i onda me pita da li sam ja lijepa zena svidja li se mni.

Rekao sam joj naravno da jesi i tebe bi svaki muskarac pozelio a onda je polako rukom presla preko mog slica odmah sam znao sta je u pitanju.
Polako mi je prisla i poljubila me to je bilo dovoljno da se moj gospodin digne,odmah sam joj zavukao ruku i poceo dirati pi*u.
Bila je jako vlazna i za par trenutaka sam zavrsio u njoj,imali smo divljacki se* jer smo obolje bili zeljni posto nismo imali partenra,pa smo se dogovorili dok je ovdje moramo jos koji puta ponoviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *