DJEVOJKA I JA SMO PRVI PUTA PROBALI POZU… – Ukusna Hrana

DJEVOJKA I JA SMO PRVI PUTA PROBALI POZU…

Devojka i ja smo jednom prilikom odlucili da probamo 69, ja sam lezao na ledjima ona bila na meni. Sve je bilo super dok se ona u jednom trenutku nije previse spustila i bukvalno sjela mi na facu.

Tada je moj nos skoro usao u njenu zadnjicu i toliko je zasmrdilo da sam zamalo povratio,ali kako sam se ja trzno tako me ona ugrizla za penis.
Pitala me sta je bilo ali me bilo sramota reci kako joj zadnjica smrdi pa sam slagao da me ledja bole ovako.

Ne volim kada su djevojke neuredne i ne drze do licne higijene,a to je ono prvo sto me odbije kod njih.
Ovako nasminka se covjek bi rekao top riba a kada se skine katastrofa,zato djevojke nemojte sebi to dozvoliti uvijek brinite o svojoj higijeni.

 

PROCITAJTE JOS:

KCERKA POZNATE PJEVACICE ANABELE,LUNA DJOGANI PRIZNALA STA VOLI U SE*U!!!

Kcerka poznate pjevacice Anabele mlada modna blogerka Luna Đogani trenutno se nalazi u realityju “Zadruga” i aktivno učesvuje u raznim igrama sa ostalim učesnicima, pa je tako u “Igri istine” otkrila sta sve voli u se*u.
Ona je sokirala sve kada je rekla da voli da ju partner vuče za kosu u toku seksualnog odnosa.

– Volim kada me vuku za kosu tokom seksa i lupkaju po guzi – rekla je Luna, ali se onda setila da ce joj majka najverovatnije gleda reality, pa joj se obratila i istakla da se nada da nije čula šta je rekla.

Anabela je rekla da uopste nije ljuta na kcerku i da joj je sasvim jasno kakva su pravila tamo i da s eigraju skakljivih igrica.

– Ja shvatam gde je ona ušla i veoma dobro znam šta je ta Igra istine. Ništa joj ne zameram, ja ću nju uvek da podržim. Ušla je u rijaliti i ne treba ona tamo da bude licemerna i nešto što nije. Naravno da ona i u stvarnom životu priča o seksu – rekla je Anabela