KCERKA JELENE MARJANOVIC ISPRICALA STA SE DOGODILO NA NASIPU.. – Ukusna Hrana

KCERKA JELENE MARJANOVIC ISPRICALA STA SE DOGODILO NA NASIPU..

Kcerka Jelene Marjanovic mogla bi mnogo pomoci u otrkivanju zlocina jer je potvrdjeno da je bila na nasipu sa tatom.

Sa tatom i mamom sam bila na livadi,igrala sam se sa tatom a onda je mama otisla trcati i vise se nije vratila.Ovako je ispricala djevojcica kako “Kurir” saznaje.
Tada je djevojcica ispricala i opisala psiholozima cijeli dan kada joj je majka ubijena (Jelena Marjanovic)

Poslije ovih detalja istrage potvrdjeno je da je mala Jelena sa Tatom Zorano Marjanovic kobnog 2.aprila 2016 bila na nasipu i njeno svjedocenje moglo bi biti od velike koristi za rjesavanje ovog slucaja.

Istražitelji vjeruju da je Jana jedina osoba koja bi mogla da razjasni šta se dešavalo na nasipu u Crvenki..
 

PROCITAJTE JOS :

POSAO SA DNEVNICOM OD 150 EURA!

Da li ste i vi jedna od osoba koja u našoj državi nema posla? Ako jeste jedna od tih osoba, onda ste danas na pravom mjestu, jer smo mi odlučili sa vama da podijelimo jednu poslovnu priliku koju ne smijete propustiti.

Radi se o jednom sezonskom poslu, koji se radi svakog dana osim nedjelje. A radno vrijeme je oko 8 sati dnevno. Ovo je posao koja se nalazi u Poljskoj. Sve što radite jeste obično branje šparoga. A kako su nam rekli ljudi koji su već bili na ovom poslu, ovo je jedan od najlakših poslova koji su oni radili.

Tako da smo mi morali ovu poslovnu priliku da podijelimo sa vama kako biste je vi iskoristili. Ako ste i vi zainteresovani za ovaj posao, odmah biste trebali otići u zavod za zapošljavanje i raspitati se o ovom poslu. Nadamo se da će vam se ova priča svidjeti i da ćete je vi podijeliti sa svojim prijateljima.