SVIDJA MI SE BRATOVA ZENA.. – Ukusna Hrana

SVIDJA MI SE BRATOVA ZENA..

Jednog dana sam svratio kod brata da vidim sta radi i video snajku kako sedi na stepenistu. Pitao je zasto sedi tu, nasta mi je ona odgovorila da se okliznula i da je ukocilo u kicmu da ne moze da ustane.

Cim sam je video na stepenistu odmah mi je za oko zapala njena kratka mini suknjica koja je vise otkrivala nego skrivala njeno lepo du*ence. Pokusao sam da je podignem, ali je negodovala i zalila se da je boli u donjem delu kicme. Nikako nisam mogao da je uspravim na noge, pa sam morao da je uzmem u narucje.

Posto nije bila puno teska bez problema sam je podigao i poneo uz stepeniste. Kako sam je nosio onako sklupcanu u narucju primetio sam da je nosila bele gacice, naravno tangice posto je samo njih i nosila. Izneo sam je u dnevnu sobu i spustio na trosed, ali me je zamolila da je odnesem do sobe i spustim na francuski lezaj. Tako sam i uradio spustio je na krevet i pitao je jel joj je bolje.

Rekla mi je da joj je bas lose i da je boli u donjem delu kicme. Legla je na stomak i zamolila me je da joj malo izmasiram taj bolni deo. Tu je sve i pocelo. Seo sam pored nje i polako joj poceo masiram donji deo. Rekla mi je da joj povucem majicu da joj je tako neprijatno, sto sam i uradio.

Masirao sam je lagano i moze se reci vise mazio nego stiskao i masirao, na sta je ona odgovorila, aman bre ustani i izmasiraj me kao covek nista te ne osecam.

Od tada sma poceo da gajim simpatije prema bratovoj zeni,i ne znam kako vise da se rijesim tog osjecaja poludjet cu.