OD STARIH DASAKA NAPRAVILA JE PRELIJEPE STOLOVE I ODUSEVILA CIJELI SVIJET… – Ukusna Hrana

OD STARIH DASAKA NAPRAVILA JE PRELIJEPE STOLOVE I ODUSEVILA CIJELI SVIJET…

Za projekat “uradi sam” potrebna su neka minimalna ulaganja ili cak sta vise ne treba nikakvo ulaganje jer se u vecini slucajeva koriste stare stvari koje vam vise ne trebaju a od njih se moze napraviti nesto zanimljivo.

Ova gospodja napravila je nesto vrlo zanimljivo,zapravo ona je za vrijeme školovanja pokazala veliko interesovanje za pravljenje predmeta od drveta, u tom periodu nije imala dosta novca, zapravo bila je poprilicno siromašna i zato je bila rimorana sakupljati staru građu.

Kada je sakupila dovoljno stare građe, počela je da dizajnira radne ploče koje je vec imala zamisljene u svojoj glavi, i bila je zadovoljna rezultatom i svojim uspjehom. Skupljala je stare drvene predmete iz cijelog Njujorka.

Za samo jedan dan ova vrijedna uporna žena prikupila je veliki broj daski koje je smjestila u svoj stari kamion. Odlučila je iskoristiti svaku od njih i odlučila da se bavi izradom unikatnih stolova.

Sada kad je uspjela u svom poslu priznala je da je na pocetku bila skeptična i da ni sama nije vjerovala u sebe, ali kroz neko vrijeme shvatila je da je svaki sto poseban.