STRASNO ZLO:Bahata kcerka bogatog tajkuna ubila 6 osoba!! – Ukusna Hrana

STRASNO ZLO:Bahata kcerka bogatog tajkuna ubila 6 osoba!!

Aljona Zajceva iz Ukrajne, kćerka tajkuna Vasilij Zajceva, u srijedu je u Harkovu svojim džipom na trotoaru usmrtila šest osoba i povrijedila još pet, smijala se nakon pokolja.

Fotografisana je kako se podrugljivo i zlobno podsmjehuje dok razgovara sa policajcem, koji ju je gledao sa nevjericom na licu.

Zajceva je snimljena kada je izlazila iz suda, obučena u trenerku i s kosom podignutom u punđu. Na licu skoro da nije pokazivala nikakve emocije iako je ubila sest osoba.

– Zajceva je ravnodušno slušala sudiju i nije htjela da komunicira – potvrdili su ukrajinski mediji.

Policija je navela da se bogatašica slupala pri brzini od 100 kilometara na čas. Prosla je korz crveno svjetlo na semaforu jer se utrkivala s nekim. Inače, ona je dosad imala osam saobraćajnih prekršaja, od čega su četiri zbog prekoračenja brzine.

 

PROCITAJTE JOS:

 

Čovjek Koji Je Predvidio Smak Svijeta Za Subotu Objasnio Zašto Se Nije Dogodio

Kako bi opravdao svoje razmišljanje, on je govorio o uraganima i zemljotresima koji u posljednje vreme nanijeli ozbiljne posljedice stanovnicima Amerike.

Posljednji predviđen smak svijeta bio je “zakazan” za 23. septembar. Kako se to nije dogodilo, čovjek koji je najavljivao kraj, predstavnik protestantske crkve David Mid, objasnio je zašto do toga nije došlo.

Mid je istakao da se u nedjelju dogodio početak nečeg mnogo većeg od same katastrofe.

“Svijet nije prestao da postoji, ali je stigao kraj svijetu kakav mi poznajemo. Veliki dio planete neće biti isti od oktobra“, naveo je Mid.

Kako bi opravdao svoje razmišljanje, on je govorio o uraganima i zemljotresima koji u posljednje vreme nanijeli ozbiljne posljedice stanovnicima Amerike. Također je spomenuo i pomračenje Sunca koje je, kako tvrdi, utjecalo na “uništenje svijeta koji poznajemo“.