CIJELO VRIJEME VARAO ME SA DRUGARICOM!!

Porodila sam se prije 4 mjeseca, rodila carskim rezom dvije djevojčice. Od prvog dana umjesto sreće osjećala sam neki nemir. Ponašanje mog muža, sa kojim sam već 5 godina u braku mi je bilo čudno. U početku sam mislila da je zbog prinova u kući, ali vremenom sam sve više sumnjala da ima ljubavnicu

Sve sam ispricala najboljoj drugarici ali mi je rekla da slobodnu mogu biti mirna jer moj muz nije takav tip muskarca da bi varao zenu,malo me je utjesila ali nije bilo to to.

Poslije par dana zamolila sam je da ga malo prati jer ja nisam bila u stanju da hodam i pristala je,poslije nekoliko dana pratnje rekla mi je da nemam razloga za brigu jer nista nije cudno primijetila.

Ali ja sam i dalje imala taj cudni osjecaj nisam joj vjerovala i odlucila sam sama da se uvjerim,otisao je na posao a ja sam zvala mamu da cuva kcerke i krenula sam za njim.

Usao je u firmu i poslije nekih pola sata izasao i krenuo u nepoznat pravac,odmahs am i ja za njim i dosli smo do jednog hotela na kraju grada.

Usao je unutra i poslije nekih pet minuta ja sam za njim,na recepciji sma rekla da me ceka decko koji je maloprije usao i dali su mi broj sobe.

Kada sam pokucala on je otvorio i kada me ugledao skamenio se,pitala sam a sta radi ovdje i usla sam u sobu a na krevetu gola lezi moja drugarica.

Znala sam da fufi ne trebam vjerovati bez rijeci sam izasla,kada sam dosla kuci sve njegove stvari sam izbacila i necu ga pustiti u kucu a potrudit cu se da nikada vise nase kcerke ne vidi i imam velike sanse jer mi je tata advokat.