Živim sa djevojkom već duže vrijeme i brak je bio samo pitanje vremena… – Ukusna Hrana

Živim sa djevojkom već duže vrijeme i brak je bio samo pitanje vremena…

Živim sa djevojkom već duže vrijeme i brak je bio samo pitanje vremena. Nikada nisam posumnjao da me vara ili da bi mogla nešto izvrdati.

Jednog dana puste nas ranije sa posla zbog nadolazećeg praznika, uzmem buket cvjeća i pravac kući da iznenadim svoju voljenu, ulazim u kuću, dolazim do spavaće sobe misleći da i dalje spava, pa sam imao šta i vidjeti… toliko su se bili zanijeli da nisu čuli ni kada sam otvorio vrata sobe… njen vrisak i njegov prepadnuti pogled su mi bili dovoljni da izadjem iz sobe.

Sa momkom, kojeg ne znam, sam sjeo i popio pivo, čestitao mu, a kuji koja je imala sve što je poželjela, sam izbacio kofer ispred vrata i nisam više riječi htio progovoriti sa njom.

 

PROCITAJTE JOS:

Radim u jednom servisu mobilnih telefona, i za dvije godine rada sam pregledao 700+ telefona i u 90% sam zavirio u konverzacije. U početku slučajno, da testiram da li viber radi nakon čišćenja virusa, a onda iz morbidne radoznalosti. Muški telefoni uglavnom imaju konverzacije o utakmicama, propali pokušaj barenja i u velikoj većini zauzeti likovi ne bi ništa imali “sa strane”. Žene su sa druge strane razlog zašto nijednom muškarcu ne preporučujem da oženi niti jednu djevojku iz Sarajeva. Bukvalno ne postoji jedna, u vezi ili ne, koja nema škakljive konverzacije sa Planom B čak i ako trenutnom momku iskazuje najveću ljubav u prozoru iznad. Dvadeset djevojaka vara momke sa pet dilera iz Centra. Slobodne, “uspješne i edukovane” kukaju da se ne može naći normalan momak a aktivnost je patološko praćenje i uleti tatinim sinovima, milionerima i krimosima sa tribine, loše zaključane gole slike i poljupci sa drugim likovima sa mora, a nađe se i poneka prostitucija kada škripi pri kraju mjeseca.