ČUDO OD SODE BIKARBONE. OVO TREBATE POKUSATI!! – Ukusna Hrana

ČUDO OD SODE BIKARBONE. OVO TREBATE POKUSATI!!

Ona zaustavlja svrab kod ujeda i uboda insekata. Pomaze da se uklone zubni plihovi te kiseline koje ostecuju zube. Ublazava simptome infekcije mokracne besike. Lekari je koriste cak i za smanjenje nivoa kiselina u krvi za vreme dijalize kod oboljenja bubrega. Stoga nije samo da se korisi u kucnu medicinu, soda bikarbona je i nezbjezna namirnica za pravljenje raznih peciva i kolaca. Medicinska soda bikarbona bez aluminijuma je priroda.
Donosimo vam nekoliko savjeta ucinkovitosti sode bikarbone.

Piling za lice

Da bi ste odrzali svjezinu vaseg lica, piling je neizostavan. Obzirom da preparati jako puno kostaju, vi napravite sopstveni piling sa samo 3|4 sode bikarbone pomijesanu sa 1|4 vode. napravite sebi prirodnu masku i rijesite se mrtvih celija na kozi lica.

Sampon za kosu
U slucaju da vam se kosa puno masti ili svakodnevno koristite puno preparata za oblikovanje kose, bilo da se radi o gelovima ili pjeni, onda vam je zasigurno potrebno nesto sto ce vasu kosu obnoviti. Ovo je jedan od tretmana koji i profesionalni frizeri koriste u svojim salonima. Sipajte u dlan onoliko sampona koliko inace stavljate na kosu, i tu dodajte pola kascice sode, dobro utrljajte, ostavite nekoliko minuta i ispretite