BILA JE TO CUDNA LJUBAV ALI U ISTO VRIJEME I VRLO LIJEPA.. – Ukusna Hrana

BILA JE TO CUDNA LJUBAV ALI U ISTO VRIJEME I VRLO LIJEPA..

Bila je to jedna od onih ljubavi kad se zaljubis kao manijak u dan i pol i brijes da nitko nikad nije tako i to je najveca ljubav na svijetu. Upoznali smo se preko nekih zajednickih frendova, sram me reci, ali na fejsu. I okej nekakvo dopisivanje ovo ono, kaze on ne da mi se tipkati, daj broj da te nazovem. To je bilo u 23.15, pricali smo na mobitel do 7 ujutro.

Uho mi se zapalilo. Ali bilo je zabavno, nije mi se spavalo, tad sam bila studentica, a i uvijek sam bila noćna ptica. Pricali smo o svemu, kao da se znamo 1000 godina. Bilo je i smijeha i šokova i sramoćenja, uglavnom totalno super. Nikad prije i nikad poslije nisam ni s kim pricala toliko na telefon. Sljedeci dan sam spavala do 4 popodne, tata je dosao s posla i morala sam mu nesto pomoci u dvoristu.

Ništa nisam jela i baš sam bila krepana, ali navečer sam imala dogovoren prvi dejt i nije bilo šanse da to propustim. Našli smo se i samo zagrlili i bio je baš čudan osjećaj zagrliti nekoga koga prvi put vidiš u životu. Ali dobar osjećaj, ipak sam ga na neki naćin malo poznavala. Otišli smo na večeru, pojela sam i svoje i njegovo, bio je u šoku.

Kasnije mi je rekao da je skoro otišao doma kad je to vidio. Ali ipak nije. Otišli smo jos na cugu. U jednom trenu me pitao nešto i sad ja odgovaram, laprdam nadugo i nasiroko, a on me u sred rečenice poljubi.

Ispala mi je cigareta koliko sam se tresla samo se nasmijao i opet me poljubio.
U vezi smo vec 4 godine!!