SVADBA MI SE PRETVORILA U PAKAO..

Moja svadba koja je bila juče pretvorila se u nešto najgore što sam doživjela u svojih 30 godina života. Sve je bilo idealno, najskuplji restoran u gradu, preko 300 zvanica, muzika… vjenčanje kao iz snova, sve do trenutka kada je došao matičar i počeo sa ceremonijom vjenčanja.

Kada me je matičar upitao koje prezime ću uzeti, ja sam rekla da ću da zadržim moje prezime, a iste sekunde moja svekrva koja je sjedila par metara od mene je skočila sa stolice i počela da me vrijeđa pred svima… došla je do mene i zaprijetila mi da moram da uzmem njihovo prezime ili će vjenčanje biti prekinuto. Stojala sam sva zbunjena, u sali i pored 300 zvanica zavladala mrtva tišina..

Pogledala sam u buduceg supruga u nadi da ce me zastiti ali anprotiv i on je stao na stranu svoje mame govoreci kako morma uzeti njihovo prezime.
Ja sam toliko bila zbunjena da mi je to izgledao kao san i samo sam skinula veo sa glave i otisla,vjerujte to je izgledalo kao u nekom filmu.

Ali najveci fazon je u tome sto sam se ja zapravo salila jer sam htjela uzeti njegovo prezime ali u tih par sekundi upoznala sam pravo lice covjeka sa kojim sam htjela provesti cijeli zivot.

Sada sjedim i razmisljam da li da tugujem ili da se veselim sto sam se rijesila tih budala.!!