Lepa Brena progovorila o bolesti i tome koliko joj se zivot promijenio!! – Ukusna Hrana

Lepa Brena progovorila o bolesti i tome koliko joj se zivot promijenio!!

Lepa Brena bila je u Zagrebu i samo za ekipu Dnevnik.hr dala je intervju a nas je najvise zanimalo njeno zdravstveno stanje.

Naime, već se dugo šuška da je ono ozbiljno narušeno, no pri susretu, Brena je izgledala kao da puca od zdravlja.

– Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest mjeseci sam pala i opet slomila lakat, pa sam otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila.

Odlučila sam više se brinuti o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo usporiti. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lijekove. Ja sam žena optimist, želim živjeti život i ne razmišljati o problemima.

Tromboza zahtijeva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promijenila. To zahtijeva umjerenu fizičku aktivnost, ne smijete se umarati, ne smijete biti u pregrijanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smijeh).

Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi – prepričala je najveća zvijezda na ovim prostorima.

Brena, uprkos brojnim hitovima, često pažnju dobije i zbog svoje nespretnosti na sceni. Naime, internet je pun snimki gdje Lepa Brena pada tokom nastupa