SPETLJAO SAM SE SA JEDNOM PREZGODNOM DJEVOJKOM – Ukusna Hrana

SPETLJAO SAM SE SA JEDNOM PREZGODNOM DJEVOJKOM

Smuvam se sa jednom zgodnom i lepom devojkom i posle par dana dolazi njen brat do mene i preti kako će da me bije i polomi ako je povredim, iako ja nisam ni rekao niti uopšte hteo da povredim devojku. I to dolazi sa još 3 druga.

Rekao sam da joj neću ništa a on meni kaže bolje bi ti bilo i opali šamar. I kaže ovo je upozorenje da znaš šta te ceka. Meni pukao film i dok je pričao ja njega udarim i oborim dole, ostali svi iznenađeni nisu očekivali da smem da uzvratim, udarim još jednog ali ga zakacim jedva. Pao i on dole ali brzo ustao i pobegao sa onom dvojicom.

I kad je ustao njen brat i video da nema nikog samo što nije krenuo da plače i moli me da ga pustim. A do malo pre pričao kako ću da završim na urgentnom. Pustio sam ga i sad samo čekam da me devojka zove i raskine jer će ovaj složiti neku priču kako sam ga napao.

Ali ispalo je suprotno on joj je rekao kako su ga neki momci napali i da sam ga ja spasio,a kasnije je meni nasamo rekao kako mu je drago sto sam tako hrabar mladic i suprotstavio sam se njima trojici sto znaci da i njegovu sestru mogu braniti od bilo koga.

Malo sam bio iznenadjen ali sve je dobro ispalo.