DOSLA SAM U ISKUSENJE DA PREVARIM MUZA – Ukusna Hrana

DOSLA SAM U ISKUSENJE DA PREVARIM MUZA

Lepa sam. Udata. Imam lep brak koji funkcionise na daljinu. On je mesecno par dana samnom. Taj posao nam donosi dosta novca i samo zbog toga smo se odlucili na to odvajanje. Imamo savrsenu decu.

Poslusnu,lepo vaspitanu,kulturnu. Pala sam u iskusenje da prevarim muza,odbila sam cisto radi postovanja, onda je u meni poceo pakao, svrbelo me dole sve cesce, mislila sam “ma proci ce”, nije proslo…

Sve vise i vise sam razmisljala o tome da prevarim muza jer mi je muskarac bio neophodan ali nekako sam se uspijevala obuzdati.

Ali jedne noci dosao je njegov drug iz Austrije ne znajuci da on nije kod kuce,naravno ponudila sam ga da udje sjeli smo popili kaficu,poslije pice po pice ipredjemo mi na temu s*x.

I on je govorio kako mu zena fali jer ga prevarila i ostavio je a ja sam ga pokusavala utjesiti i mic po mic mi se poljubimo poslije toga vam ne moram vise pricati sta se dogodilo.

Naravno zavrsili smo u krevetu jer nas strast obuzela ali kada smo dosli sebi rekli smo da se ovo nikada vise nece ponoviti.