TETKA I JA SAMO ZAVRSILI U KREVETU!!

Prije dva dana moj brat od tetke mi poslao SMS da dođem do kod njega jer tetka priprema specijalan ručak. Bilo mi je čudno jer nikada mi se ne javlja porukama, ali pomislio sam vjerovatno ima razlog. Odgovorio sam krato OK, DOLAZIM i to je to. Došao sam kod njih tačno na vrijeme, a vrata mi je otvorila moja tetka i to baš svečano obučena, frizura, šminka sve na mjestu.

Ušao sam, a tada mi je rekla da ćemo na žalost samo ja i ona da ručamo jer je njen sin morao hitno do grada. Primjetio sam da se jako čudno ponašala, a onda se iznenada meni počelo nešto jako čudno da dešava.

Tetka je inače sestra blizanka moje mame i nikada je nisam gledao kao ženu sa kojom bih radio “one ” stvari, iako su mi prijatelji govorili da mi je tetka prava bomba, a samim tim i mama. Međutim, kako da kažem, u par sekundi mi se ukrutio kao nikada i kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao, JA I TETKA U KREVETU..

Kako sam je vise gledao vise me palila i nakon par pica nasrnuo sam na nju kao budala.
Prvo me malo odgurivala a onda je pristala za sekundu sam je skinuo i vec smo bili u krevetu,taj dan kao nikada bio sam u naponu una dva sata iako sam dva puta praznio se.

Kada smo sve zavrsili samo me polju ila i rekla da sam odlican,poslije toga sam se gadio sam sebi jer sam to uradio sa tetkom.
Mada sma kasnije razmisljao da je to ona sve iscenirala i da mi je stavila u pice nesto za potenciju jer dva sata bez prestanka nije malo.