ESTRADA U NEVJERICI – NEUTJEŠNO OPLAKUJE KOLEGU! – Ukusna Hrana

ESTRADA U NEVJERICI – NEUTJEŠNO OPLAKUJE KOLEGU!

U prometnoj nesreći stradao srbijanski muzičar…

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić Simke (26), srbijanski muzičar i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mjesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.
Po riječima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mjestu vidio je da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, “između 140 i 150 kilometara na sat”.
U retrovizoru je vidio još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio.

-Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom. Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Prijatelji nastradalog muzičara u šoku su nakon što je do njih došla vijest da je njihov “Simke” nastradao, a od jutros se na društvenim mrežama nižu poruke kojim se opraštaju od nastradalog prijatelja.