OPLJACKALI SU NAM KUCU I SILOVALI BAKU MANIJACI JEDNI – Ukusna Hrana

OPLJACKALI SU NAM KUCU I SILOVALI BAKU MANIJACI JEDNI

 

Živjela sam u kući sa mamom, sestrom i bakom. Moj otac umro je dok smo sestra i ja još bile male, a djed je ubrzo nakon oca otišao na drugi svijet i sada smo same. Svaka od nas imala je svoje obaveze i navike.

Mama svako jutro rano ide na posao, sestra je išla u školu, a ja, samo bih poranila na prvu jutarnju kafu i čitav dan provodila u kafiću ili na fakultetu, a naša baka, po čitav dan bi samo spremala jela. I tako jedno jutro svi smo se razišli, a baka je ostala kući sama. Nakon duge šetnje, vraćam se kući, vrata ulazna otvorena, a hodnik razbacan. U strahu sam ušla u kuću i vidjela baku kako sjedi i plače.

Potrčala sam prema njoj i pitala je šta se desilo, a ona mi odgovori kako joj nije dobro i kako su nam opljačkali kuću. Pitala sam je jesu li nju dirali, a ona mi je pokazala svoju krvavu nogu i njena kost skoro se vidjela, a gaće su joj bile skinute.

Silovala su je dva manijaka, iako je žena stara i ima 72 godine. Neopisiv bijes se probudio u meni, i da sam ih pronasla ubila bi ih.

Policija je rekla da ce ih pronaci ali evo vec 3 godine nista