Zabavljam se sdjevojokm skoro dvije godine i ono je cijelo to vrijeme bila nevina,ja sam bio presrecan s njom j cekao sam taj trenutak kada cmeo otici korak vise ali je nikada nisam pozurivao nego sam cekao da bude spremna. – Ukusna Hrana

Zabavljam se sdjevojokm skoro dvije godine i ono je cijelo to vrijeme bila nevina,ja sam bio presrecan s njom j cekao sam taj trenutak kada cmeo otici korak vise ali je nikada nisam pozurivao nego sam cekao da bude spremna.

Zabavljam se  sdjevojokm skoro dvije godine i ono je cijelo to vrijeme bila nevina,ja sam bio presrecan s njom j cekao sam taj trenutak kada cmeo otici korak vise ali je nikada nisam pozurivao nego sam cekao da bude spremna.

I ovih dana otisla je sa skolom na ekskurziju i kada su se vratili cuo sam neke price kako je tamo spavala s nekim momkom aloi nisam vjerovao u to jer mi nije bilo logicno da dvije godine nase prelijepe veze pokvari za par dana.

Pitao sam je je i to istina i na zalost ispostavilo se da je tako,njeno opravdanje je kao bili su svi pijani i drugarice su joj pricale o tome kako ej to divno i da treba probati i pristala je ali se pokajala.

Ja nisam mogao vjerovati jer svo ono nase cekanje i pricanje o tome kako ce to da bude divno i romanticno ona je protracila,srce mi ej slomila tim postupkom ali eto njoj na dusu.