BOL I TUGA ZBOG NJENOG PRERANOG ODLASKA: Potresan status brata Emine (14) koja je umrla od moždanog udara! – Ukusna Hrana

BOL I TUGA ZBOG NJENOG PRERANOG ODLASKA: Potresan status brata Emine (14) koja je umrla od moždanog udara!

Nakon što je preminula od mozdanog udara 14-godišnja djevojčica Emina Šekić, učenica 8. razreda Osnovne škole “Bužim”, ovu opštinu prekrio je crni oblak tuge.

Njen brat Aid Šekić na svom profilu na Facebooku napisao je potresan status:

– Bila si bratu radost, svjetlo na kraju tunela. Ali nažalost to sjvetlo se ugasilo. Mrzili smo rastanke, a Allah nam dao iskušenje i veći rastanak. Svjestan sam da smo svi Allahovi i da mu se vraćamo. Ali nisam i nikad neću biti svjestan da si me ovako rano napustila. Nikad neću zaboraviti majkine reči “Otvori oči Minči moja i pogledaj me još jednom”. Nikad neću zaboraviti tvoj osmjeh i tvoju milost. Ti si naša Dženetska ptica. Znam da ćeš me čekati tamo, a ja kad dođem prvo ću tebe tražiti, jer nisam te se nagledao. Nisam se napričao s tobom. Ostao sam te željan. Molim dragog Alaha da ti podari obećanu nagradu, i molim dragog Alaha da da našim roditeljima Sabura. Sad i zauvijek, voli te tvoj brat Amin – piše na njegovom Facebook profilu.